Ara

Sevginin, hoşgörünün, barışın, kardeşliğin sembolü olan Hz. Mevlana'yı saygıyla anıyoruz.

Ara

Hz. Mevlana'yı Anma Haftasını anasınıfı öğrencilerimiz coşkuyla kutladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Hz. Mevlana insanlar arasında ayrım yapmamış, sevgi ve dürüstlük kavramaları ile tüm insanlığı Allah'a davet etmiştir.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği "Türkiye Anıtları" yarışmasında 3.olan Okulumuz öğrencisi Tuana ARISOY'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan Başyiğit tarafından takdir edilen Teşekkür Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Bahadur tarafından verildi. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Evde eğitim alan öğrencimizi Türkçe Öğretmenlerimiz Filiz ASA ve Nesibe AYDIN ziyaret ettiler.

Ara

Okul Aile Birlği Başkanı Süleyman YURDAKUL  ve eşi okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenler ile sohbet ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul Sporları Kros İl Şampiyonasında Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Ramazan ARISOY İl 1.si olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Ara

5. sınıf sınıf öğrencilerimizle Doğa ve Evren teması ile ilişkili olarak farkındalık kazandırmak ve doğa sevgisi aşılamak amacıyla çiçek dikme etkinliği gerçekleştirdik.

Ara

5. sınıf öğrencilerimizle her akşam 20.30 - 21.00 saatleri arasında kitap okuyoruz.

Nis

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında, kuruculuğunu Türkçe Öğretmenimiz Hakan İNCE ve Altınkent Ortaokulu Müdürü Okan Karaca'nın yaptığı, Altınkent Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bayram ÇELİK ve Zafer İlkokulu Psikolojik Danışmanı Özlem İnce ve öğrencilerinin de katıldığı "Dijital Çağın Bilinçli Medya Okuryazarları" adlı eTwinning projesi altı ülkenin öğrencilerini bir araya getirdi. Türkiye, Azerbaycan, İtalya, Romanya Sırbistan ve Ukrayna'nın bir araya geldiği projede öğrenciler medya okuryazarlığı ve dezenformasyon, internet güvenliği konusunda uzaktan eğitim ile işbirliği içerisinde çeşitli etkinlikler yapıyorlar. Öğrenciler, farklı kültürlerle tanışıp internet ve teknolojinin yararlı ve zararlı yönlerini araştırarak çeşitli etkinlikler aracılığı ile birbirleri ile paylaşıyorlar. Türkçe, İngilizce ve Bilişim Teknolojileri derslerinin müfredatlarıyla uyumlu proje etkinlikleri aynı zamanda öğrencilerin günümüz teknoloji becerilerini de geliştirmelerini sağlıyor. Öğrenciler, çeşitli web2 araçlarını kullanmayı öğrenirken bir yandan da araştırma yapmayı, teknolojiyi doğru kullanmayı ve internette güvende kalmaları için nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğreniyorlar. Proje, Aralık ayında başladı ve Mart  ayının sonunda bitti.

Nis

Dijital Çağın Bilinçli Medya Okuryazarları eTwinning projemizin final ürünü ebook olarak yayımlandı. İlgili linke tıklayarak hikayemize ulaşabilirsiniz.

Nis

Dijital Çağın Bilinçli Medya Okuryazarları eTwinning Projemizin İlk Final Ürünü "Şiir" Çalışması Yayımlandı

Nis

Medya okuryazarlığı ve dezenformasyon semineri için Uşak Üniversitesi öğretim üyesi Dr.Tolga KARGIN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Verimli bir seminer oldu.

Nis

eTwinning Projelerimiz kapsamında "eSafety Label Portal" tanıtımı bilgilendirme semineri yaptık. İlgili Seminer Sonrası portal kullanımına başlayan okullarımız e güvenlik etiketlerini almaya başladılar. Okulumuz da bronz etiket almaya hak kazandı.

Nis

Öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Güvenli İnternet Günü seminerinde farkındalık yarattık.

Nis

''Pandemi Sürecinde Evde Günlük Yaşam Becerileri''  konulu  Aşye Gül ULUTEN hocamızın hazırlamış olduğu  eTwining  Projesinden izlenimler.