Haz

Genç ve başarılı kadrosuyla okulumuz başarılarına bir yenisini daha ekledi. eTwinning projeleri ile Avrupa Kalite Etiketi alan Türkçe öğretmenimiz Hakan İNCE, İngilizce öğretmenimiz Gaye ŞAHAN; ulusal kalite etiketi alan anasınıfı öğretmenimiz Ayşegül ULUTEN, Kütahya İl MEM'de düzenlenen törende ödüllerini aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik eder, yeni projelerinde başarılar dileriz. Ayrıca okulumuzda Avrupa Kalite Etiketi ödülü almıştır.

Haz

Büyük Zaferin 100. Yılında Teknogediz Festivaline 3. proje ve bir oyun ile katıldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Ana Sınıfı öğretmeni ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Anneler Günü programını diğer öğrencilerimizin de katılımı ile okulumuz bahçesinde yaptık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

8 Mayıs 2022 Pazar günü Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı ''Gezen Sinema '' tırı Adnan Menderes Yaşam Parkına gelmiş olup, okulumuzdan Filiz öğretmenimiz ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Fatih Ortaokulu olarak Mubarek Ramazan ayini firsat bilip "Ramazan paylasmaktir." diyerek topladigimiz yardimlarimiz sahiplerine ulaştirildi.Katki saglayan ogrenci ve velilerimizden Allah razi olsun.

Nis

Merak uyandırıcı kitaplar etwining projesi ile öğrencilerimizi kitaplarla bulusturup onların dil gelişimine katkı da bulunmak,sınıf içi etkinliklerimiz çeşitlendirmek ve zenginleştirmek.

Nis

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü arasında yapılan işbirliği protokolü kapsamında, İlçe Şube Müdürü Osman AVCI tarafından 8. sınıf öğrencilerimize 'Peygamberimizin Hayatı' konulu seminer verildi. Osman AVCI hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Ramazan ayının gelmesi nedeniyle okul panomuzu hazırladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kütüphane Haftası Kutlama Programını okul bahçemizde kutladık. Ayrıca hafta boyunca sınıflarımız okul kütüphanemizi daha aktif kullandı ve bazı dersler kütüphanede işlendi.

Mrt

Değerli velilerimiz, topladığımız bağışlarla aldığımız kitaplar. Hepinize teşekkür ediyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz.

Mrt

Anasınıfımız ilçemiz itfaiyesini ziyaret etti. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı itfaiye müdürümüze ve ekip arkadaşalrına çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçe Orman Müdürlüğünden Şef Fatih TÜRK ve ekip arkadaşları tarafından orman haftası nedeniyle okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerine bilgilendirme yapıldı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Kıyametin koptuğunu görseniz de elinizdeki fidanı dikin." Hz. Muhammed (S.A.V) Öğrencilerimizle birlikte okul bahçemize yeni ağaçlar diktik.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Şevval KARADENİZ 1. oldu. Ayrı şiir yarişmasında okulumuz öğrencilerinden Ayşegül KARATAŞ 3. oldu. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı 'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftasını okul bahçemizde kutladık.