Ara

EGEP Projesi kapsamında Aile Okulu projemiz Gediz Halk Eğitim Merkezi onayından sonra açıldı. Rehber Öğretmenimiz Berna DÜNDAR Velilerimize Salgın sonarası ortaya cıkan yaşam değişiklikleri, aile içi iletişim, Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, çocukların gelişim süreçleri gibi konularda  bilgi verdi. Kendisine ve katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

EGEP Projesi kapsamında Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli Biyolog Musa EGELİOĞLU Okulumuz öğrencilerine yönelik '' Tabiat Sevgisi, Biyolojik Çeşitliliğin Korunması, Biyokaçakçılık Mücadele ve Yaban Hayatı'' konulu sunumu yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimize  EGEP projesi kapsamında  kitap okumayı yaşam biçimi haline getirmek için kitap okuma projesi başlattık. Projemiz ilk dersimizin 15 dakikasında öğretmen ve öğrencilerimiz kitap okuyacaklar.

Ara

EGEP Projesi kapsamında okulumuzda yerli malı haftasını kutladık. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

EGEP Projesi kapsamında Okulumuz Kültür ve Medeniyet Külübü ve Anasınıfı öğrencilerimizin Mevlana Haftası nedeniyle hazırladıkları panoları sergilediler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

EGEP Projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuz öğretmenleriyle baraber kutladık. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Nice senelere inşallah.

Kas

EGEP Projesi kapsamında 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulumuzda daha önce görev yapmış İbrahim TABAK hocamızı öğrencilerimizle beraber ziyaret ettik. Kendisine ve eşine çok teşekkür ediyor, Öğretmenler Gününü bir daha kutluyoruz.

Kas

EGEP Projesi kapsamında Öğrencilerimiz öğretmenlerine mektup yazdılar. Öğretmenler günü nedeniyle okul panosuna asılan zarflara öğrenciler öğretmeneleri için mektup bıraktılar. Öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

EGEP Projesi kapsamında Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Farkındalık çalışmaları  Okulumuz Rehber Öğretmeni Berna DÜNDAR ile öğrencilerimiz okul panosu hazırladılar. Ayrıca derslerde konu hakkında bilgiler verildi. Broşür, video ve sunular öğrencilere izletildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Kas

EGEP Projesi kapsamında Gediz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Figen BÖREK  ve yurt öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anasınıfımızı süslediler. Kendilerine ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

EGEP Projesi kapsamında  'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz lokma ikramımız yapılmıştır. Katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederiz. Allah kabul etsin inşallah.

Ekm

EGEP Projesi kapsamında Peygamber Efendimiz'in doğduğu, alemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı hafta olarak kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası'nı bu yıl mahalamizdeki cami ziyaret ederek icra ettik. Cami vaizi Bülent ALYELKEN  ve cami müezzini Emrehan TÜRKKAN hocalarıma çok teşekkür ederiz.

Eyl

EGEP Projesi kapsamında Okulumuz öğrencilerine emniyet personeli tarafından trafik eiğitimi verildi. Emniyet personeline çok teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuz 2022 LGS Sonuçlarımız. Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz.