Yaşar KANDEMİR - Okul Müdürü

1985 yılında UŞAK´ta doğdu. Aslen Kütahya İli Gediz İlçesindendir. İngilizce Öğretmenliği mezunudur. 2017 yılında Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Bilimleri Esntitüsü Eğitim Yönetimi ve Teftişi alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Meslek hayatına 2005 yılında Gediz Dayınlar İlköğretim Okulunda başlamış olup, bu okulda çalıştığı 6 yıl sürecinde ilçemizde Kurtuluş İlköğretim, Yenigüney İlköğretim, Atatürk İlköğretim Okullarında da görev yapmıştır. 2008-2012 yılları arasında çalıştığı okullarda yürüttüğü AB Comenius projeleri kapsamında Bulgaristan, Almanya, Polonya, İngiltere, İspanya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Belçika´da proje hareketliliklerinde bulunmuştur. 2012-2015 yılları arasında Diyarbakır-Kulp Zeyrek Ortaokulunda öğretmen ve müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Haziran 2015´te Gediz´e tayini çıkmıştır. Gediz Dayınlar İlkokulu, Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Üzümlü İlkokulunda ögretmen olarak çalışmış; ardından Yeşilçay Ortaokulunda Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir. 2017-2022 yılları arasında Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinin ardından Gediz Mesleki Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 09/09/2022 tarihinden itibaren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro biriminde görev yapmakta iken 02/01/2023 tarihinde Gediz Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Okulumuzda 10/11/2023 tarihinde göreve başlamıştır. Görevi süresince Teşekkür, Takdir, Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve 2 kez Aylıkla Ödüllendirilmeye layık görüldü. Evli ve 2 çocuk babasıdır.