KÜTAHYA / GEDİZ - Fatih Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programı doğrultusunda, "Güvenlik Birimleri Öğrenci Buluşması" kapsamında 23/11/2023 tarihinde Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunduk. Görev alanları ile ilgili yapmış oldukları etkili ve eğlenceli sunumlarindan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Programı doğrultusunda, "Güvenlik Birimleri Öğrenci Buluşması" kapsamında 22/11/2023 tarihinde Gediz İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunduk. Görev alanları ile ilgili yapmış oldukları etkili ve eğlenceli sunumlarindan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca Fatih Ortaokulu olarak planladığımız kazanım değerlendirme sınavının ilkini gerçekleştirdik. Kazanım değerlendirme sınavımız 8. sınıf öğrencilerine uygulanmış olup görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekno Gediz Festivaline okulumuz bir sergi ve bir oyun hazırlayarak katıldı. Özellikle muz ile müzik deneyimiz çok ilgi gördü. Emeği geçen öğremen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Cahit Arf1910 – 1997 yılları arasında yaşamış dünyaca ünlü matematikçiyi öğrencilerimizin daha iyi tanıması için okulumuzda pano hazırladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İngilizce Öğretmenimiz Gaye ŞAHAN ve öğrencilerimiz ''Geleceğe Mektup'' yazıp bir sene sonra açmak üzere kapsulleri toprağa gömdüler.

May

Anasınıfı Öğrencilerimiz Gediz İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Gediz İtfaiye Müdürümüz Mehmet Ali YÜKSEL ve itfaiye personeline gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

May

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Ankara Gezisine Okulumuzdan Kültür ve Medeniyet Kulübü Öğretmenimiz Tuba TURNAL ile Okulumuzdan Irmak SIĞANIK katıldılar. Gezi ile ilgili haberler aşağıdaki linklerdedir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Ock

EGEP Projesi kapsamında Aile Okulu projemiz devam ediyor. Rehber Öğretmenimiz Berna DÜNDAR Velilerimize aile içi iletişim, Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, çocukların gelişim süreçleri gibi konularda  bilgi verdi. Kendisine ve katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Milli Eğiitm Müdürümüz Mahmut BAHADUR, Şube Müdürlerimiz İbrahim EMRE ve Yusuf DAĞ okulumuz öğrencilerine karne verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Evde Eğitim Öğrencimiz Emirhan ÖZMEN'e Şube Müdürümüz İbrahim EMRE ile Müdür Yardımcımız Hayrettin GÜMÜŞ karnesini verdiler. Ayrıca tatilde okumak için kitap hediye ettiler. Öğrencimiz Emirhan ÖZMEN'e başarılar diliyoruz.

Ock

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Programı kapsamında Sağlıklı Yaşam konusunda okulumuz öğrencilerine Rehber Öğretmen Berna DÜNDAR tarafından bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Ock

EGEP Projesi kapsamında LGS öğrencilerimiz Cumartesi günü Matematik Öğretmenimiz Selahattin ÇAVUNT ile birlikte moral kahvaltısı yaptılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Rehber öğretmen Berna DÜNDAR tarafından Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Farkındalık Çalışması yapılmıştır.